Over ons

Natuurlijke kaarsen gemaakt in kleine batches

Harmony Jar kaarsen zijn gemaakt met een milieuvriendelijke mindset, we gebruiken duurzame koolzaad- en kokoswas, katoenen lonten en geuren die vegan en dierproefvrij zijn. Er zijn geen toevoegingen, kleurstoffen of paraffine. Elke kaars wordt zorgvuldig met de hand in kleine batches gemaakt en met liefde verpakt.

We houden van recyclen

We zijn er trots op plasticvrij te zijn. Onze glazen potten zijn gemaakt van gerecycled glas. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled of hergebruikt papier. Al ons materiaal is lokaal, ethisch en verantwoord ingekocht. We raden je aan om de kaarscontainer / doos / papier die u van ons ontvangt te recyclen of opnieuw te gebruiken. Deze kaarsen zijn de perfecte aanvulling op jouw milieubewuste huis.

Waarom een blend van koolzaad- en kokoswas?

Deze was wordt in Europa gemengd en is gemaakt van koolzaadolie en kokosolie en niets anders. Het is volledig vrij van paraffine, soja, palm, bijenwas en synthetische toevoegingen.

Voordelen van kaarsen van koolzaadwas

Koolzaad is een gele bloeiende plant uit de mosterd- of koolfamilie die een duurzaam, hernieuwbaar en groener alternatief is voor minerale was of wassen die worden geproduceerd door middel van intensieve landbouwtechnieken. Koolzaadwas wordt lokaal geteeld, wat een kleinere ecologische impact betekent. Koolzaadwas verspreidt de geur goed en brandt langzaam.

Voordelen van kaarsen van kokoswas

Kokoswas heeft een zachte crèmewitte kleur en is de milieuvriendelijke keuze. Het oogsten van de olie is een biologisch proces waarbij kokosnoten zelf een duurzaam gewas met hoge opbrengst zijn. Kokoswaskaarsen branden langzaam en zijn luxueus. De warme en koude geurverspreiding van kokoswaskaarsen is uitstekend. Kokoswas krijgt de beste milieuvriendelijke waardering.

Bezoek onze webwinkel.